Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas tik atsiklausę manęs. Galite dalyvauti ir temu aptarime. Taigi linkiu gerai praleisti laika.
Sukurti temą | Į sąrašą
Sioje pirmojoje viktorinoje klausimai bus apie filmukus muzika zodziu nesunkus, be to jie bus su variantais 1.Kaip vadinasi AMBERLIFE'o najasis albumas? a.The music like stop b.Be taves C.The music won't stop 2.Kaip vadinasi dabar rodomos POKEMONU serijos a."POKEMON master quest" b."POKEMON advance" c."POKEMON emerald version" 3.Kuriame realybes sou buvo daugiau dalyviu? a."Kelias i zvaigzdes" b."Kelias i zvaigzdes 2" c.Abejuose vienodai 4.Koks buvo statuleles vardas(kuria visalaika priziurejo Redas) filme "Ratai" a.Fenlisijus b.Stenlis c.Jokubas 5.Kiek kartu Jadenas Pralaimejo? a.1 b.2 c.3 6.Kiek "Kelias i zvaigzdes 2" (pirmajame kompakte) yra dainu? a.15 b.21 c.17 7. Jeogu sutapitintume Aivian ir Burstrinatriksa tai gautusi... a.Flame Wingman b.Chaos Emperor Dragon c.Yra daug variantu
Edvisss surinko 3 taskus. Sveikiname!!! Tu kolkas pirmoje vietoje.
na ka mano ats 1. C 2. B 3. B 4. B 5. A 6. A 7. A oho, sakei, kad lengva bus man tai sunkoka buvo, nes as neziuriu Kelias i zvaigzdes, nesidomiu Pokemonais, Amberlife ir filmo "Ratai" nesu macius tai teko po interneta panarsyti, ar siaip betkoki varianta pasirinkti, na gal bent pora atspejau
Taigi Neringiux surinko 4 balus! Sveikiname!!! Tu kolkas esi pirmoje vietoje!!!!!
Na kagi Edvisss dabar yro antroje vietoje. Bet del to nenusimink tu vis dar prizineje vietoje!!
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.